Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi tavır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya esaslı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yan adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması Yangın Kapısı Fiyatları müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapısı nedir ve ne emeke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu Yangın Çıkış Kapısı kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı esna otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page